Gastenboek

Geachte klant,

Wij stellen uw reactie bijzonder op prijs

 

4 Reacties

Tjeerd
24 September 2012 om 12:15
1
Ik ben me aan het oriënteren en kwam zodoende op deze site terecht. mijn voorkeur gaat uit naar een geweven kist de Avalon en een houten kist de Duindoorn . Ik kan niet bepalen of het hier goedkoper is dan bij de uitvaartondernemer dat wil ik nog onderzoeken .In ieder geval ziet de site er goed uit veel informatie en vooral assortie. De reactie van ervaringsdeskundige Dhr.van Zanten neem ik absoluut mee in mijn besluitvorming . En uiteraard hoop ik U nog lang niet nodig te hebben.
fam. van zanten
16 July 2012 om 22:20
2
Beslist een aanrader. Kist en aflevering precies volgens afspraak. Prijs de helft van wat de uitvaartondernemer rekent, bij dezelfde kwaliteit. Ik heb het ervaren, want ik had 2 uitvaarten binnen anderhalf jaar. Gelouterd door de eerste, heb ik bij de tweede alles zelf gedaan, voor een fractie van de prijs, vandaar deze positieve reactie.
alex
07 June 2012 om 14:43
3
wat is dit een mooie site
Hans
10 July 2012 om 08:08
1.3
Voor mijn zeer dierbare moeder een echte eiken kist besteld. De aflevering binnen 24 uur, met begeleid-end telefoontje ( scheelt veel stress ) was verzorgd. De kist was veel mooier dan ik had durven dromen, zo blij dat ik dit aangedurft heb...

Reageer

Annuleren